Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                                                                        Tel/Fax: 021/317.74.38 Tel.CFR: 122312; 122905

Bucureşti, 31 octombrie 2014

Domnul Laurenţiu Seceleanu nu mai îndeplineşte funcţia de director al SRCF Galaţi, acestuia fiindu-i suspendat contractul individual de muncă, conform Codului Muncii, art. 50, litera g.

Măsura a fost luată în urma deciziei, de arest la domiciliu, a Tribunalului Cluj, în Dosarul nr. 5651/117/2014, din 30 octombrie 2014.

Şef serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici