Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media                                                                                                  Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122312; 122905

CFR SA înlocuieşte traversele şi reface geometriei liniei pe segmentul Topleţ - Băile Herculane

Bucureşti, 31 octombrie 2014

Echipele feroviare lucrează, în acest moment, la înlocuirea traverselor şi la refacerea geometriei liniei pe segmentul Topleţ - Băile Herculane, cele trei vagoane, din compunerea trenului IR 1691, deraiate joi seară, fiind deja repuse pe şină şi retrase în staţia Băile Herculane.

Trenurile InterRegio înscrise în grafic pentru această zi vor circula, până la redeschidere, pe rută ocolitoare prin Valea Jiului, iar pentru pasagerii trenurilor Regio (de scurt parcurs) se asigură transbordare cu mijloace auto între Topleţ şi Băile Herculane.

Vă reamintim că, joi 30 octombrie 2014, în jurul orei 17h10, primele 3 vagoane ale trenului InterRegio 1691, care circulă pe relaţia Bucureşti - Timişoara, au deraiat la trecerea peste un podeţ, între staţiile Topleţ şi Băile Herculane. Primele două vagoane de la locomotivă au deraiat de două boghiuri, iar al treilea vagon de un singur boghiu.

Rugăm pasagerii să solicite informaţii în staţiile de cale ferată sau la telefon 021/9521 despre orele de sosire şi de plecare ale trenurilor care circulă deviat, prin Valea Jiului.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare. Mai multe detalii despre condițiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile la http://www.cfrcalatori.ro/2482Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informatii, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.

Şef serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici