SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                    Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Bucureşti, 03 decembrie 2014

SMILEY cântă live in GARA DE NORD

SMILEY va cânta live în Gara de Nord, joi 4 decembrie 2014, la ora 12.00, în cadrul evenimetului muzical ZU&The City, organizat de Radio ZU şi susţinut de CFR SA.

Călătorii care se află joi în Capitală vor putea pleca cu trenul pe ritmul melodiilor artistului care a Plecat pe Marte, dar a poposit şi în Gara de Nord! Concertul lui Smiley din Gara de Nord, organizat cu sprijinul CFR SA, continuă seria evenimentelor muzicale ce poarta numele de ZU & The city, evenimente organizate în locuri urbane atipice.

Astfel artiştii nu mai cheamă publicul la concertele, vin chiar ei în întâmpinarea fanilor sau a iubitorilor de muzică românească.

Care este scopul unui asemenea eveniment? Să surprindă emoţia oamenilor care îşi văd artistul preferat mai aproape ca niciodată!

.............................................................................................................................................................................................................................................

PURTĂTOR DE CUVÂNT CFR SA

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici