Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Serviciul Relaţii Mass-Media                                                                                             Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/369/29.12.2014

Bucureşti, 29 decembrie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că pe raza regionalei Galaţi circulaţia feroviară se desfăşoară cu dificultate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Două trenuri staţionează în acest moment şi anume:

Trenul Regio 7373 staţionează între Traian Sat – Lacu Sărat, aşteptând tractarea cu locomotivă Diesel, din cauza ruperii liniei de contact.

Trenul Interregio 1771 staţionează în staţia Făureiaşteptând curaţarea macazurilor pentru reluarea călătoriei în condiţii de siguranţă.

Trenurile Interregio 1732 şi Regio 7002, care au fost afectate de vremea nefavorabilă şi-au reluat circulaţia în condiţii de iarnă.

Operatorul naţional CFR Călători a anulat pe raza regionalelor Galaţi, Constanţa şi Bucureşti 23 de garnituri.

.............................................................................................................................................................................................................................................

DRR 2018        DRR 2019