SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                  Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Bucureşti, 29 decembrie 2014

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 12.12 trenul Interregio 1771, care circulă pe relaţia Bucureşti - Galaţi, şi-a reluat circulaţia din staţia Făurei, unde a staţionat pe toată perioada necesară operaţiunilor de intervenţie pentru deszăpezirea liniilor şi a macazurilor, astfel încât reluarea circulaţiei să se desfăşoare în conditii de siguranţă. Acesta va prelua şi pasagerii din trenul R 7373 şi îşi va continua călătoria până în Galaţi, staţie de destinaţie.

La această oră se patrulează cu pluguri pentru deszăpezire pe raza regionalelor Bucureşti, Constanţa şi Galaţi.

Întrucât există ïn continuare posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentionează să călătorească (link situație actualizată: http://cci.cfr.ro/mt/default.asp).

...........................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici