SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                                                                   Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/1/08.01.2015

Bucureşti, 08 ianuarie 2015

Circulaţia trenurilor pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivel naţional, garniturile pot ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 60 de minute.

Menţionăm că pe reţeaua feroviară interoperabilă nu sunt linii de cale ferată închise, însă din cauza condiţiilor meteo, personalul feroviar verifică componentele infrastructurii (şine, macazuri, linii de contact) în staţii şi în linie curentă, astfel încât să se intervină şi să se remedieze orice posibilă defecţiune tehnică.

Angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre circulaţia trenurilor aflate în grafic, precum şi prin intervenţia cu personal specializat, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, pe toate rutele de cale ferată.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA recomandă călătorilor ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească (link situație actualizată:http://cci.cfr.ro/mt/default.asp).

Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice. De asemenea, pasagerii care doresc să renunţe la călătorievor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor pentru parcursul neefectuat.

............................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici