Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media................................................................................................Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/71/06.03.2015

Bucureşti, 06 martie 2015

Circulaţia feroviară la aceasta oră se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe întreaga reţea feroviară, fără să se înregistreze întârzieri majore din cauza vremii nefavorabile.

În intervalul 6 martie, ora 10.00 - 7 martie, ora 10.00, perioadă în care este valabil codul galben de vreme nefavorabilă pentru cea mai mare parte a ţării, călătorii sunt rugaţi să se informeze din timp dacă au intervenit modificări în graficul orar al trenului cu care urmează să călătorească.

Personalul companiilor feroviare este la dispoziţia călătorilor, prin informarea permanentă despre condiţiile de circulaţie a trenurilor aflate în grafic, iar personalul de exploatare este pregătit şi intervin în orice situaţie, astfel încât traficul să se desfăşoare în siguranţă pe toate rutele de cale ferată.

De asemenea, pentru informaţii actualizate despre ora de sosire sau de plecare din Gara de Nord, pasagerii pot accesa link-ul http://www.cfr.ro/webcam.php.

...................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2018        DRR 2019