INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Direcţia Relaţii Internaţionale şi Mass-Media

Servciul Relaţii Mass-Media................................................................................................Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/71/06.03.2015

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 06 martie 2015

 

Circulaţia feroviară la aceasta oră se desfăşoară în condiţii normale de trafic pe întreaga reţea feroviară, fără să se înregistreze întârzieri majore din cauza vremii nefavorabile.

 

În intervalul 6 martie, ora 10.00 - 7 martie, ora 10.00, perioadă în care este valabil codul galben de vreme nefavorabilă pentru cea mai mare parte a ţării, călătorii sunt rugaţi să se informeze din timp dacă au intervenit modificări în graficul orar al trenului cu care urmează să călătorească.

 

Personalul companiilor feroviare este la dispoziţia călătorilor, prin informarea permanentă despre condiţiile de circulaţie a trenurilor aflate în grafic, iar personalul de exploatare este pregătit şi intervin în orice situaţie, astfel încât traficul să se desfăşoare în siguranţă pe toate rutele de cale ferată.

 

De asemenea, pentru informaţii actualizate despre ora de sosire sau de plecare din Gara de Nord, pasagerii pot accesa link-ul http://www.cfr.ro/webcam.php.

...................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA