DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media                                                                                 Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/103/26.03.2015

Spaţiile comerciale din gări pot fi închiriate

Bucureşti, 26 martie 2015

Vineri, 27 martie 2015, CFR SA desfăşoară licitaţii publice pentru închirierea a peste 1.200 de spaţii şi terenuri din proprietatea privată a CFR SA, în toate cele 8 sucursalele regionale de cale ferată - Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa.

Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 52.966 mp, iar terenurile 377.495 mp, şi se adresează tuturor categoriilor de agenţi economici care intenţionează să dezvolte sau să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau  naţional.

Locaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.

Agenţii economici interesaţi să se alăture acestui proiect sunt aşteptaţi să participe la licitaţii publice organizate de cele 8 regionale de cale ferată, în ziua de 28 a lunii, condiţiile de participare putând fi consultate pe site-ul companiei www.cfr.ro, domeniul Anunţuri/închirieri-vânzari, sau prin accesarea link-ului (http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-vanzari).

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici