DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

SERVICIUL RELAŢII MASS-MEDIA                                                                Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/122/07.04.2015

Proiectil descoperit lângă linia de calea ferată

Bucureşti, 07 aprilie 2015

Circulaţia trenurilor a fost oprită între staţiile Câmpina - Floreşti Prahova începând cu ora 10.15, după ce revizorul de cale, aflat pe teren pentru a efectua revizia zilnică, a descoperit un proiectil vechi în apropierea liniei de cale ferată.

Reprezentantul CFR SA a anunţat autorităţile locale abilitate să intervină în astfel de situaţii, acestea fiind deja la faţa locului.

Până la reluarea circulaţiei, cele 4 trenuri de călători înscrise în graficul de circulaţie pentru acest interval orar (IR 1732, IR 1526, IR 1620 şi trenul internaţional 473-2) vor staţiona în gările adiacente.

................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2018        DRR 2019