DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

SERVICIUL RELAŢII MASS-MEDIA                                                               Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr:7/3/123/07.04.2015

A fost reluată circulaţia trenurilor pe relaţia Câmpina - Floreşti Prahova

Bucureşti, 07 aprilie 2015

Circulaţia trenurilor a fost oprită în intervalul orar 10.15-11.49 între staţiile Câmpina - Floreşti Prahova, după ce revizorul de cale, aflat pe teren pentru a efectua revizia zilnică, a descoperit un proiectil vechi în apropierea liniei de cale ferată.

Reprezentantul CFR SA a anunţat autorităţile locale abilitate să intervină în astfel de situaţii.

Până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, cele 4 trenuri de călători înscrise în graficul de circulaţie pentru acest interval orar (IR 1732, IR 1526, IR 1620 şi trenul internaţional 473-2) au staţionat în gările adiacente.

.................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici