INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS -MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media..............................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38 Tel. CFR 122312; 122905

Nr. 7/3/174/12.05.2015

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

GARA MICĂ - spaţiu cultural pentru clujeni!

 

 

 

Bucureşti, 12 mai 2015

 

Gara Mică din Cluj-Napoca se transformă într-un spaţiu cultural sub măiestria artei, în cadrul evenimentelor Scena Urbană şi Zilele Clujului care se desfăşoară, pe plan local, în perioada mai – iunie 2015.

 

Între 12 şi 15 mai 2015, sculptorul francez Denis Tricot şi echipa Scena Urbană vor ridica o sculptură efemeră între cele două gări - Gara Mică şi Gara Nouă - în faţa locomotivei cu aburi.

 

Pe 25 mai, la ora 19.00, Gara Mică se transformă treptat în scenă de teatru şi în proiecţie cinematografică, clujenii fiind invitaţi să participe la spectacolul organizat de studenţii Academiei de Muzică Gheorghe Dima (Caragiale), şi să vizioneze pelicula Modern Times – Charlie Chaplin.

 

Iar, la final, pe 6 iunie, înainte de lăsarea cortinei, Gara Mică devine scenă de concert pentru artiştii francezi!

 

Clujenii sunt aşteptaţi în zilele de 12, 13,14,15, 25 mai şi 6 iunie să participe la spectacolele organizate în cadrul evenimentului Scena Urbană, un eveniment cultural prin care sculptura şi teatrul transformă Gara Mică din Cluj Napoca într-un promotor al artei.

...............................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA