DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS -MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media..............................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38 Tel. CFR 122312; 122905

Nr. 7/3/174/12.05.2015

GARA MICĂ - spaţiu cultural pentru clujeni!

Bucureşti, 12 mai 2015

Gara Mică din Cluj-Napoca se transformă într-un spaţiu cultural sub măiestria artei, în cadrul evenimentelor Scena Urbană şi Zilele Clujului care se desfăşoară, pe plan local, în perioada mai – iunie 2015.

Între 12 şi 15 mai 2015, sculptorul francez Denis Tricot şi echipa Scena Urbană vor ridica o sculptură efemeră între cele două gări - Gara Mică şi Gara Nouă - în faţa locomotivei cu aburi.

Pe 25 mai, la ora 19.00, Gara Mică se transformă treptat în scenă de teatru şi în proiecţie cinematografică, clujenii fiind invitaţi să participe la spectacolul organizat de studenţii Academiei de Muzică Gheorghe Dima (Caragiale), şi să vizioneze pelicula Modern Times – Charlie Chaplin.

Iar, la final, pe 6 iunie, înainte de lăsarea cortinei, Gara Mică devine scenă de concert pentru artiştii francezi!

Clujenii sunt aşteptaţi în zilele de 12, 13,14,15, 25 mai şi 6 iunie să participe la spectacolele organizate în cadrul evenimentului Scena Urbană, un eveniment cultural prin care sculptura şi teatrul transformă Gara Mică din Cluj Napoca într-un promotor al artei.

...............................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici