DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS -MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media                                                                              Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/191/26.05.2015

Bucureşti, 26 mai 2015

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că azi 26.05.2015, pe raza Regionalei Braşov, între staţiile Vânători şi Mureni, 6 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care transporta cox, au deraiat, iar unul unul din vagoane s-a răsturnat în gabaritul căii ferate, blocând ambele fire de circulaţie.

Trenul de marfă avea în compunere 37 de vagoane şi circula pe relaţia Curtici – Cătuşa.

După ce comisia de investigare va stabili cauzele producerii acestui eveniment feroviar, echipele de intervenţie cfr, aflate la faţa locului vor putea să intervină pentru eliberarea totală a căii ferate.

Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC ,,CFR Călători’’ sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că va întreprinde toate măsurile operative astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică- desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

DRR 2018        DRR 2019