INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media.................................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 7/3/200/05.06.2015

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 05 iunie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în graficul trenurilor care circulă pe relaţia Bucureşti - Timişoara şi retur a intervenit o modificare de traseu pe raza judeţului Mehedinţi, din cauza deraierii a 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă, la intrare în staţia Orşova.

 

Trenurile de călători care leagă Capitala de vestul ţării şi retur vor circula deviat prin Filiaşi – Petroşani – Simeria – Arad, iar pentru trenurile locale se asigură transbordare auto între staţiile Drobeta Turnu Severin și Valea Cernei.

 

Recomandăm publicului ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile acumulate în parcurs, în staţiile şi agenţiile CFR centrale şi locale.

 

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă.

 

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de investigare.

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA