DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media............................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Bucureşti, 06 iunie 2015

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că începând cu ora 6.00 s-a reluat circulația feroviară între Capitală și Vestul țării pe relația directă Bucureşti – Timişoara, reprezentanții feroviari finalizând operațiunile de ridicare și repunere pe șină a vagoanelor de marfă deraiate la intrare în stația Orșova.

Vă reamintim că în cursul zilei de vineri 5 iunie, din cauza deraierii a 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă, la intrare în staţia Orşova, trenurile de călători au circulat deviat prin Filiaşi – Petroşani – Simeria – Arad, iar între stațiile Drobeta Turnu Severin și Valea Cernei călătorii din trenurile locale au fost transbordați cu mijloace transbordare auto.

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă.

Şef Serviciu

DRR 2018        DRR 2019