DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media..........................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 7/3/214/12.06.2015

CFR SA licitează la Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Craiova lucrări în valoare de 5.359.138,82 milioane lei pentru îmbunătăţirea siguranţei feroviare

Bucureşti, 12 iunie 2015

Compania Natională de Cai Ferate “CFR” SA organizează în perioada 23-29 iunie 2015 licitaţii deschise pentru atribuirea lucrărilor de reparaţii la obiective feroviare aflate pe raza regionalelor Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Craiova. Valoarea totală estimată a lucrărilor se ridică la suma de 5,35 milioane lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Lucrările de reparaţii se execută la obiective ale infrastructurii feroviare - instalaţii, terasament, linii, podeţ – situate pe mai multe intervale locale de staţii - Muşcel - Paşcani, staţia Bălteni, Adjud - Sascut, Valea Seacă - Bacău, Bârlad - Zorleni, Vama - Prisaca - Dornei, Adjud - Siculeni, Pui -Băieşti, Cruşovăţ - Domaşnea Cornea şi Filiaşi - Livezeni - şi au drept scop îmbunătăţirea siguranţei feroviare, a condiţiilor de dirijare a traficului şi reducerea cheltuielilor de întreţinere.

Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsă între 70 de zile şi 120 luni de la atribuire, criteriul de selecţie fiind preţul cel mai scăzut. Deschiderea ofertelor are loc la sediul sucursalelor regionale în zilele de 23.06.2015, 24.06.2015, 25.06.2015, 26.06.2015 şi 29.06.2015.

Anunţurile de participare, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro, cu nr. 159784, 159786, 159787, 159788, 159889, 160041, 374752, 193643 şi 160065.

.........................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici