DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media..................................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 7/3/229/25.06.2015

CFR SA şi Asocierea S.C. PRODIAL S.R.L. au semnat un contract în valoare de 3.448.425,28 LEI

Bucureşti, 25 iunie 2015

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR"- SA şi Asocierea formată din S.C. PRODIAL S.R.L. – S.C. METABET CF S.A. PITEȘTI., lider al asocierii fiind declarat S.C. PRODIAL S.R.L. au semnat Contractul pentru Lucrări adiţionale - execuție pod rutier DN 14 km 75+650 pr. din cadrul proiectului ”Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov – Simeria, componentă a Coridorului Pan European IV, pentru a asigura circulația trenurilor cu o viteză maximă de 160 km/h, tronsonul Sighișoara – Coșlariu”.

Valoarea contractului este de 3.448.425,28 LEI (TVA inclus), sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri externe nerambursabile FEDR (85%) şi de la Bugetul de Stat (15%). Durata de valabilitate este de 30 de luni, din care 6 luni pentru execuţie, şi 24 luni perioada de garanţie.

..........................................................................................................................................................................................

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici