INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 


Serviciul Relaţii Mass-Media.............................................................el/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Nr:7/3/268/27.07.2015

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR SA reabilitează 1 pod şi 6 podeţe de cale ferată în judeţele Sălaj şi Bihor

 

 

Bucureşti, 27 iulie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA şi SOCIEDAD ANONIMA DE OBRAS Y SERVICIOS - COPASA au semnat un contract în valoare de 22,17 mil. lei pentru reabilitarea a 7 obiective de cale ferată de pe raza Regionalei CF Cluj.

 

Termenul de execuţie a lucrărilor estede maximum 17 de luni (la care se adaugă cele 12 luni perioada de garanţie), sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri externe nerambursabile FEDR în proporţie de 85%, şi din fonduri de la Bugetul de Stat în proporţie de 15%.

 

În perioada desfăşurării lucrărilor de reabilitare, pe segmentele de cale ferată unde vor funcţiona şantierele, trenurile vor circula cu restricţie de viteză, fie pepoduri provizorii între staţiile Stana - Huedin şi Bratca – Şuncuiuţ, fie alternativ pe câte un fir de circulaţie între Oradea Est şi Oradea, funcţie de graficul de execuţie stabilit.

 

Programul de reabilitare a celor 7 obiective situate pe tronsonul Bucureşti - Episcopia Bihorare drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de transport pentru pasageri şi mărfuri, prin creşterea vitezei, a confortului şi a siguranţei pe calea ferată.

.....................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA