DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/298/18.08.2015

Bucureşti, 18 august 2015

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că 4 trenuri de călători care aveau graficul de circulaţie trasat pe Coridorul IV paneuropean, între staţiile Copşa Mică – Sighişoara, vor ajunge la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 70 şi 250 de minute, din cauza depăşirii de către firmele constructoare a termenului alocat pentru lucrări de reabilitare în staţia CF Daneş, în cursul nopţii trecute.

O comisie a companiei va cerceta cauzele depăşirii termenului solicitat de constructori pentru lucrările din staţia Daneş, urmând ca după finalizarea acestui demers, să fie puse în aplicare clauzele contractuale, prevăzute pentru astfel de situaţii.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că va acţiona în consecinţă pentru evitarea unor situaţii similare în viitor.

...............................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Redactat: 18 august 2015