DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing                                                              Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/312/28.08.2015

Circulaţie feroviară închisă pe raza SRCF Braşov

Bucureşti, 28 august 2015

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în data de 27.08.2015, pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, în staţia Bărăbanţ, circulaţia feroviară a fost închisă, din cauza unor lucrări de reabilitare. Lucrările erau prevăzute a se desfăşura între orele 09.40 – 19.00.

Circulaţia feroviară s-a reluat începând cu ora 23.15, cu o întârziere de 255 de minute, deoarece un utilaj de cale, aparţinând constructorului care efectua lucrările de reabilitare, s-a defectat. Şapte trenuri au fost oprite în parcurs şi au acumulat întârzieri, în medie de 170min/tren. Microbuzele pentru transbordarea călătorilor au fost puse la dispoziţie de către constructor. În acest moment circulaţia se desfaşoară normal.

Reprezentanţii constructorului au fost solicitaţi sa se prezinte în data de 28.08.2015 la ora 8:00, în faţa comisiei CFR care a analizat cauzele producerii întârzierii, a stabilit măsurile pentru evitarea acestor situaţii pe viitor şi l-a notificat pe constructor cu privire la penalităţile care i se vor aplica conform contractului.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. îşi cere scuze pentru disconfortul creat dar işi exprimă în acelaşi timp speranţa că publicul călător va înţelege eforturile susţinute făcute pe şantiere pentru a-i pune cât mai rapid la dispoziţie o infrastructură modernizată şi implicit servicii mai bune.

Deasemenea recomandă ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521

..............................................................................................................................................................................................

DRR 2018        DRR 2019