INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing                                                              Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/312/28.08.2015

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulaţie feroviară închisă pe raza SRCF Braşov

 

Bucureşti, 28 august 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că în data de 27.08.2015, pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, în staţia Bărăbanţ, circulaţia feroviară a fost închisă, din cauza unor lucrări de reabilitare. Lucrările erau prevăzute a se desfăşura între orele 09.40 – 19.00.

Circulaţia feroviară s-a reluat începând cu ora 23.15, cu o întârziere de 255 de minute, deoarece un utilaj de cale, aparţinând constructorului care efectua lucrările de reabilitare, s-a defectat. Şapte trenuri au fost oprite în parcurs şi au acumulat întârzieri, în medie de 170min/tren. Microbuzele pentru transbordarea călătorilor au fost puse la dispoziţie de către constructor. În acest moment circulaţia se desfaşoară normal.

Reprezentanţii constructorului au fost solicitaţi sa se prezinte în data de 28.08.2015 la ora 8:00, în faţa comisiei CFR care a analizat cauzele producerii întârzierii, a stabilit măsurile pentru evitarea acestor situaţii pe viitor şi l-a notificat pe constructor cu privire la penalităţile care i se vor aplica conform contractului. 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. îşi cere scuze pentru disconfortul creat dar işi exprimă în acelaşi timp speranţa că publicul călător va înţelege eforturile susţinute făcute pe şantiere pentru a-i pune cât mai rapid la dispoziţie o infrastructură modernizată şi implicit servicii mai bune.

Deasemenea recomandă ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521

 

..............................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA