DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing                                                              Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/332/10.09.2015

Bucureşti 10 septembrie 2015

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în această seară se va relua circulaţia pe secţia Caransebeş – Orşova, între staţiile Vălişoara şi Valea Timişului, angajaţii feroviari finalizând operaţiunile de ridicare şi repunere pe şină a vagoanelor de marfă deraiate, precum şi de reparare a porţiunii de linie de cale ferată avariată. Primul tren care va circula este IR 1992 Timişoara-Mangalia, cu plecare din Timişoara la ora 18.56.

Vă reamintim că, începând din 06.09.2015, ora 22.05, din cauza deraierii a patru vagoane din compunerea unui tren de marfă, între staţiile Vălişoara şi Valea Timişului, pe raza Sucursalei Regionale CF Timişoara circulaţia feroviară a fost închisă, astfel încât o parte din trenurile de călători au circulat pe rută ocolitoare, iar la unele s-a realizat transbordarea pasagerilor cu mijloace auto.

Mulţumim călătorilor pentru înţelegere şi îi asigurăm că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă.

...........................................................................................................................................................................................

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică- desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

DRR 2018        DRR 2019