DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing....................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/341/17.09.2015

Bucureşti, 17 septembrie 2015

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 21 - 23 septembrie 2015 se vor efectua lucrări de reparaţii curente la trecerea la nivel situată în localitatea Homoraciu, la intersecţia DN 1A (Km 122+516) cu calea ferată Ploieşti – Măneciu (Km 43+420).

În perioada de execuţie a lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată, traficul rutier va fi redirecţionat pe rute ocolitoare, după cum urmează:

- autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone vor circula prin Teişani DN 1A (km 118+450)- DJ 100N - drum tehnologic/baraj - DC 24 (Măneciu) - str. Gării (Măneciu) - DN 1A;

- autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone vor circula pe ruta Braşov - DN 1 - Ploieşti;

- autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone vor circula prin Ploieşti - DN 1- DN 1B (intersecţie) - DN 1 (intersecţie) - DN 72 - Târgovişte - DN 7 -Găieşti - DN 7 - Râmnicu Vâlcea - Vestem - DN 1 – Braşov, iar pentru intervalul orar 22.00-6.00 pot opta pentru ruta Braşov - DN 1 – Ploieşti.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. mulţumeşte pentru înţelegere participanţilor la trafic şi recomandă conducătorilor auto să respecte rutele deviate şi să colaboreze cu autorităţile locale pentru a evita blocajele în trafic.

.................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Redactat: 15 septembrie 2015

Declaraţia Reţelei CFR