DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/358/25.09.2015

Directorul General al CFR SA, Dan M. Costescu, devine primul vicepreşedinte român al Comunității Cailor Ferate Europene

Comunitatea Căilor Ferate Europene (CER) şi-a ales joi, 24 septembrie 2015, la Oslo, noua structură de conducere, Dan M. COSTESCU, directorul general al CFR SA, fiind ales vicepreşedinte.

Echipa de manageri europeni care va conduce activitatea CER în următorii 2 ani este formată din Christian KERN, CEO al Căilor Ferate Federale din Austria (OBB) - preşedinte şi 4 vicepreşedinţi - Dan M. Costescu, Director General al CFR SA, Rudiger GRUBE, CEO al Căilor Ferate Germane (DB), Andreas MEYER, CEO al Căilor Ferate Federale Elvetiene (SBB) şi Guillaume PEPY, Preşedinte al Căile Ferate Franceze (SNCF).

Comunitatea Căilor Ferate Europene, din care fac parte căile ferate din ţările membre ale Uniunii Europene, a fost creată în anul 1988 şi este organizaţia care reprezintă interesele membrilor săi pe plan european şi care acţionează pentru îmbunătăţirea viabilităţii şi a poziţiei pe piaţă a transporturilor feroviare, prin desfăşurarea de activităţi ca partener al Comisiei Europene şi al Parlamentului European.

.................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici