DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing......................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/366/01.10.2015

CFR SA îşi respectă obligaţiile în faţa salariaţilor!

Joi, 1 octombrie 2015, a expirat Acordul încheiat între administraţia CFR SA şi federaţiile sindicale reprezentative, pentru perioada aprilie-septembrie 2015, acord care prevedea drepturile şi obligaţiile angajaţilor şi ale administraţiei.

Deşi în acest moment nu există contract colectiv de muncă semnat conducerea companiei va încerca în continuare, împreună cu partenerii sociali, să găsească soluţii pentru asigurarea drepturilor de care au beneficiat salariaţii, până la expirarea acordului.

Compania îşi menţine deschiderea pentru un dialog transparent cu partenerii sociali, astfel încât să putem oferi angajaţilor condiţii sigure de muncă, precum şi un cadru normal şi legal de funcţionare a activităţii companiei pe termen lung.

CFR SA anunţă public disponibilitatea continuării discuţiilor într-un mod constructiv cu reprezentanţi sindicatelor feroviare, deoarece interesul care ne preocupă este comun în aceeaşi măsură, iar soluţiile pe care le vom găsi trebuie să fie soluţii de perspectivă, adică soluţii pentru siguranţa locului de muncă.

..............................................................................................................................................................................................

Oana BRÂNZAN,

Purtător de cuvânt

Tel: 0740.121.759