INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS -MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media şi Marketing                               Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/384/14.10.2015

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Bucureşti, 14 octombrie2015

 

Compania Naţionalăde Căi Ferate “CFR” SA informeazăcăîn data de 14.10.2015, începând cu ora 05,40, circulaţia feroviară a fost închisă, pe raza Sucursalei Regionale CF Cluj, între staţiile Câmpia Turzii şi Valea Florilor, după ce ultimele trei vagoane din compunerea unui tren de marfă, au deraiat, iar două dintre ele s-au răsturnat în gabaritul căii ferate.

Trenul, care aparţine operatorului feroviar Grup Feroviar Român, avea în compunere 18de vagoane şi transporta produse petroliere.

După ce comisia de investigare va stabili cauzele producerii acestui eveniment feroviar, echipele de intervenţie cfr, aflate la faţa locului vor putea să intervină pentru eliberarea totală a căii ferate.

CFR SA asigură după caz fie transbordarea călătorilor între staţiile vecine evenimentului fie alocarea de rute ocolitoare pentru anumite trenuri. Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC ,,CFR Călători’’sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că va întreprinde toate măsurile operative astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

.......................................................................................................................................................

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA - companie care administreazăinfrastructura feroviarăpublică- desfăşoarăo activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA