DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS -MEDIA

Serviciul Relaţii Mass-Media şi Marketing                               Tel/Fax: 0213177438 Tel.CFR 122 312; 122905

Nr.7/3/384/14.10.2015

Bucureşti, 14 octombrie2015

Compania Naţionalăde Căi Ferate “CFR” SA informeazăcăîn data de 14.10.2015, începând cu ora 05,40, circulaţia feroviară a fost închisă, pe raza Sucursalei Regionale CF Cluj, între staţiile Câmpia Turzii şi Valea Florilor, după ce ultimele trei vagoane din compunerea unui tren de marfă, au deraiat, iar două dintre ele s-au răsturnat în gabaritul căii ferate.

Trenul, care aparţine operatorului feroviar Grup Feroviar Român, avea în compunere 18de vagoane şi transporta produse petroliere.

După ce comisia de investigare va stabili cauzele producerii acestui eveniment feroviar, echipele de intervenţie cfr, aflate la faţa locului vor putea să intervină pentru eliberarea totală a căii ferate.

CFR SA asigură după caz fie transbordarea călătorilor între staţiile vecine evenimentului fie alocarea de rute ocolitoare pentru anumite trenuri. Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC ,,CFR Călători’’sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că va întreprinde toate măsurile operative astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

.......................................................................................................................................................

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA - companie care administreazăinfrastructura feroviarăpublică- desfăşoarăo activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici