DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing..................................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/441/09.12.2015

Restricţie de viteză în circulaţia trenurilor pe intervalul de staţii Rădoeşti - Olteni

Bucureşti, 09 decembrie 2015

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile circulă cu restricţie de viteză pe intervalul de staţii Rădoeşti – Olteni, din cauza unor derajamente tehnice la linia de cale ferată.

Restricţia a fost impusă în urma verificărilor efectuate de personalul feroviar, viteza de circulaţie fiind redusă pe anumite segmente de cale ferată până la 5 km/h. Trenurile care tranzitează această zonă vor înregistra întârzieri la destinaţie.

Pentru informaţii actualizate despre graficul de circulaţie al trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a operatorului naţional www.cfrcalatori.ro, să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521, sau să acceseze direct link-ul http://www.cfr.ro/webcam.php.

...........................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici