INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing..................................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/441/09.12.2015

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Restricţie de viteză în circulaţia trenurilor pe intervalul de staţii Rădoeşti - Olteni

 

 

 

 

Bucureşti, 09 decembrie 2015

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că trenurile circulă cu restricţie de viteză pe intervalul de staţii Rădoeşti – Olteni, din cauza unor derajamente tehnice la linia de cale ferată.

 

Restricţia a fost impusă în urma verificărilor efectuate de personalul feroviar, viteza de circulaţie fiind redusă pe anumite segmente de cale ferată până la 5 km/h. Trenurile care tranzitează această zonă vor înregistra întârzieri la destinaţie.

 

Pentru informaţii actualizate despre graficul de circulaţie al trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a operatorului naţional www.cfrcalatori.ro, să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521, sau să acceseze direct link-ul http://www.cfr.ro/webcam.php.

 

...........................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA