DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing....................................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/7/19.01.2016

Comunicat de presă

Circulaţia trenurilor adăptată la temperaturile negative înregistrate la nivelul şinei

Bucureşti, 19 ianuarie 2016, ora 09.45

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că personalul feroviar intervine pe 3 segmente de cale ferată pentru remedierea unor deranjamente tehnice produse la componentele infrastructurii, din cauza temperaturilor foarte scăzute (cuprinse între -18 şi -2 grade C), înregistrate la nivelul şinei.

La această oră circulaţia trenurilor pe intervalele de staţii Grădinari – Vadu Lat, Jianca – Banu Mărăcine, Rădoeşti – Olteni şi Râmnicu Sărat – Joiţa se desfăşoară pe un singur fir, personalul de specialitate intervenind pentru remedierea deranjamentelor pe celălalt fir. Tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe secţiile Roşiori – Alexandria, Roşiori – Zimnicea, Caracal – Corabia, şi Barboşi – Mărăşeşti trenurile circulă tractate doar cu locomotive diesel.

Pasagerii sunt rugați să se informeze telefonic pe tot parcursul acestei zile, înainte de plecarea la drum, la gara din localitatea despre orarul trenurilor. De asemenea, informaţii despre ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara sunt accesibile pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

CFR SA va comunica permanent cu toţi operatorii de transport feroviar asupra măsurilor impuse de evoluţia fenomenelor meteorogolice pe întrega reţea de cale ferată, astfel încât toate companiile să-şi poată informa călătorii despre modificările survenite în circulaţia trenurilor programate sau care urmează să fie înscrise în programul de circulaţie.

..............................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2018        DRR 2019