SERVICIUL RELATII MASS-MEDIA                                  Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Transbordate auto între Dej și Jibou

Bucureşti, 06 februarie 2016

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA informează că vineri în jurul orei 01.00, 10 vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat la intrare în stația Lețca. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Trenul aparține operatorului național de transport feroviar de marfă și asigura un transport de sare pe relația Dej-Valea lui Mihai. La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe șină a vagoanelor răsturnate.

Până la deschiderea liniei și reluarea traficului feroviar se asigură transbordarea călătorilor, între stațiile Dej și Jibou, cu mijloace auto puse la dispoziție de CFR SA și CFR Călători.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………….

Şef Serviciu