DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi  Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/31/08.02.2016

CFR SA redeschide traficul feroviar între Dej şi Jibou

Bucureşti, 8 februarie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a programat pentru ora 17.00 redeschiderea circulaţiei feroviare între staţiile Dej – Jibou, secţie care asigură legătura directă cu nordul ţării.

În acest moment, angajaţii companiei execută lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii de siguranţă.

Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar pe raza judeţului Sălaj, într-un timp cât mai scurt.

......................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

Red: 08.02.2016

Declaraţia Reţelei CFR