DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Bucureşti, 22 februarie 2016

DRAGOBETELE sărbătorit în GARA DE NORD

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA reînvie tradiţia românească pe 24 februarie, de DRAGOBETE, sărbătoarea iubirii la români, printr-un moment artistic care se va desfăşuraîn GARA DE NORD, începând cu ora 16.30.

Sărbătoarea de Dragobeteva fi marcată anul acesta în Gara de Nord printr-o veritabilă demonstraţie de tango. Pasionaţi ai dansului, membrii Şcolii Urquiza, vor transpune în paşi de TANGO povestea de dragoste dintre frumoasa ZARAZA şi Cristian Vasile, ultimul trubadur al Bucurestiului anilor ’50. Romanţa de altă dată şi dansul pasiunii vor răsuna pentru o oră în incinta Gării de Nord, pe peronul central.

Dragobetele reprezintă una dintre tradiţiile nealterate de trecerea vremurilor, o sărbătoare autentic romănească.

“Dragobetele este o marcă înregistrată a spiritului imaginativ, a talentului creator pe care românii l-au avut din generaţie în generaţie. Este foarte important să sprijinim şi să ne promovăm tradiţiile înainte de alte sărbători importate. România are specificităţiile ei, care aduc un surplus de valoare culturală şi ne definesc identitatea”, a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA

......................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu

DRR 2018        DRR 2019