INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing........................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/59/22.02.2016

 

 

 

 

INFORMARE DE PRESĂ

 

 

 

Fir de contact rupt de o autoutilitară,între Copşa Mică şi Micăsasa

 

 

 

Bucureşti, 22 februarie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că echipele feroviare intervin pentru remedierea unui deranjament tehnic, produs de o autoutilitară care a rupt firul de contact, pe segmentul de cale ferată Copşa Mică – Micăsasa.

 

Trenurile de călători IR 1746 (Satu Mare - Bucureşti Nord), IR 1745 (Bucureşti Nord - Satu Mare) şi R 3511 (Mediaş - Teiuş) aşteaptă reluarea circulaţiei în gările Micăsasa şi Copşa Mică.

 

Angajaţii companiei sunt déjà pe teren şi execută lucrări de remediere, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în cel mai scurt timp.

 

................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Red: 22.02.2016

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA