DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/101/16.03.2016

Lucrări feroviare pe secţia CF Chiajna-Grădinari

Bucureşti, 16 martie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în zilele 16 – 17 martie 2016, respectiv 21-22 martie 2016, se desfăşoarălucrări de relocare a cablurilor de dependenţă şi de alimentare a instalaţiilor de dirijare a traficului pe distanţa Chiajna – Grădinari, circulaţia trenurilor fiind redirecţionată, în toată această perioadă, pe un singur fir.

Lucrările sunt incluse în programul de reabilitare a 4 poduri de cale ferată, situate între staţiile Chiajna – Grădinarila km 20+474, km 21+088, km 21+434 şi km 21+888, şi se vor executa în intervalul orar 09:00-18:00. Deoarece trenurile vor circula, în toată perioada de execuţie a lucrărilor, pe un singur fir sunt estimate întârzieri, în medie, de 10 minute/tren.

......................................................................................................................................................................................................................

Contact:

Purtător de cuvânt CFR SA