DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing................................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/102/16.03.2016

Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN1B

Bucureşti, 17 martie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 18 – 27 martie 2016, între orele 08.30-20.00, se vor executa lucrări de reparaţii la pasajul CF (trecere la nivel) de la Km 9+920 (com. Blejoi), secţia de circulaţie Ploieşti – Măneciu.

În perioada de execuţie a lucrărilor, pentru călătorii din trenurile care au trasat graficul de circulaţie prin această zona, se va asigura în perioada 18-21 martie transbordare cu un automotor special, între staţiile Blejoi Sud şi Ploieşti Sud, călătorii fiind însoţiţi până la automotor de personalul feroviar.

De asemenea, traficul rutier va fi închis în zona intersecţiei DN1B km 5+790, acesta fiind redirecţionat pe ruta ocolitoare DN1A, km 90+560 (Boldeşti – Scăieni + Pod Teleajen) – DC 159 – DN 1B, km 11+500 (Bucov) în perioada 18-27 martie 2016.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. mulţumeşte călătorilor şi participanţilor la traficul rutier pentru înţelegere şi recomandă, totodată, conducătorilor auto să respecte ruta deviată şi să colaboreze cu autorităţile locale

......................................................................................................................................................................................................................................

Contact:

Purtător de cuvânt CFR SA

Tel.: 0740.121.759

Coordonate companie:

web: www.cfr.ro

facebook:https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici