INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Salariile angajaţilor vor fi virate astăzi

 

 

 

 

Bucureşti, 31 martie 2016

 

Contractul privind activitatea Companiei Naționale de Căi Ferate “CFR“ – S.A. pentru perioada 2016-202a fost aprobat miercuri, 30 martie 2016, în ședința de guvern.

 

În acest context, compania va putea asigura joi, 31 martie 2016, 50% din plata salariilor, diferenţa urmând a fi virată în următoarele zilele.

 

CNCF CFR SA regretă situaţia creată şi le cere scuze angajaţilor pentru întârzierea acordării drepturilor salariale, cu menţiunea că protecţia socială a personalului feroviar reprezintă una dintre priorităţile companiei.

 

În final facem precizarea că în acest an Contractul de Activitate a Companiei Naționale de Căi Ferate “CFR“ – S.A a fost aprobat mai devreme, comparativ cu anii anteriori.

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Red: 31.03.2016 

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019