DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/131/06.04.2016

INFORMARE DE PRESĂ

Deranjament tehnic la sistemul de dirijare a traficului pe segmentul Buftea-Chitila

Bucureşti, 06 aprilie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că echipele feroviare intervin pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de dirijare a traficului pe segmentul de cale ferată Buftea-Chitila.

Angajaţii companiei sunt pe teren şi execută lucrări de remediere, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp.

......................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759