DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Compania Natională de Cai Ferate “CFR” SA organizează licitaţie deschisă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii pe tronsoanele Livezeni-Simeria şi Caransebeş-Reşiţa Nord. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 2.550.571 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la bugetul de stat.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii la infrastructură se vor executa pe intervale de staţie Baru Mare-Livezeni (tronson Livezeni-Simeria) şi Brebu - Reşiţa Nord (tronson Caransebeş-Reşiţa Nord) şi au drept scop creşterea gradului de siguranţă în transportul feroviar de călători şi de marfă.

Durata de valabilitate a contractului este de 4 luni de la atribuire, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 19.04.2016, ora 9.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 10.00, la sediul Sucursalei CF Timişoara.

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 167035.

................................................................................................................................................................................................................................Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38