INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Restricții de circulaţie între Craiova şi Calafat

 

 

Bucureşti, 26 aprilie 2016

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în jurul orei 11.00, 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat, două dintre ele fiind răsturnate, la intrare în stația Craiova.

Trenul aparține unui operator privat de marfă și asigura un transport de cereale pe relația Craiova - Calafat.La faţa locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Craiova, pentru demararea operaţiunilor de repunere pe șină a vagoanelor răsturnate.

 

Traficul feroviar de călători între Craiova şi Calafat se desfăşoară în condiţii de siguranţă, în staţia Craiova trenurile fiind redirecţionate pe celelalte linii.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

 

 

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

 DRR 2019        DRR 2020 PROIECT       ARHIVA