Restricții de circulaţie între Braşov şi Făgăraş

Bucureşti, 28 aprilie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Braşov – Făgăraş este întreruptă temporar, din cauza unei alunecări de teren care s-a produs între staţiile Dumbrâviţa Bârsei-Codlea.

3 trenuri de călători – IR 347-2, R 2506 şi IR 1621 – au fost oprite în gările Dumbrăviţa Bârsei, Vlădeni Ardeal şi Braşov, personalul feroviar fiind deja la faţa locului pentru verificarea liniei de cale ferată şi lucrări de intervenţie impuse în astfel de situaţii.

Vom reveni cu informaţii despre măsurile de circulaţie care vor fi luate în următorul interval de timp, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………………………….

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA