DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/187/19.05.2016

Lucrări de reparaţii pentru creşterea vitezei de circulaţie la 100 km/h între Jabăr şi Recaş

Bucureşti, 19 mai 2016

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA organizează licitaţie deschisă pentru lucrări de reparaţii pe tronsonul Caransebeş-Timişoara, între staţiile Jabăr şi Recaş, în vederea creşterii vitezei de circulaţie. Valoarea totală estimată a contractului este de 2,7 mil. RON fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată de la bugetul de stat.

Programul de reparaţii cuprinde intervalul de staţii Jabăr - Recaş, între km 524+300+550+994, şi are scop final creşterea vitezei de circulaţie a trenurilor la 100 km/h, procedura de licitaţie cuprinzând atât elaborarea proiectului tehnic, cât şi execuţia lucrărilor.

Durata de valabilitate a contractului este de 7 luni de la atribuire, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 8.06.2016, ora 09.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 10.00, la sediul Regionalei Timişoara.

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro., cu nr. 168346.

................................................................................................................................................................................................................................Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759