DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Bucureşti, 20 mai 2016

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în perioada 24.05.2016-02.06.2016, se vor executa lucrări de reparaţii între Dej Călători şi Dej Triaj, la podul CF de la Km 0+658, cu închiderea totală a circulaţiei şi scoaterea de sub tensiune a liniei de contact. Scopul lucrărilor este îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de siguranţă.

În perioada de execuţie a lucrărilor, se vor înregistra posibile întârzieri maxime de 30 de minute faţă de orarul actual, deoarece trenurile vor circula deviat, prin Hm Căşei, şi vor fi tractate pe porţiunea menţionată cu o locomotivă Diesel.

Călătorii sunt rugaţi să solicite operatorilor de transport feroviar informaţii referitoare la noul program de circulaţie al trenurilor pe relaţia Dej Călători - Dej Triaj, sau să consulte informaţiile publicate de fiecare operator pe site-ul propriu.

......................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA