DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/197/31.05.2016

CFR SA a reluat traficul feroviar direct pe relaţia Dej Călători şi Dej Triaj

Bucureşti, 31 mai 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a finalizat lucrările de reparaţii la podul CF de la Km 0+658, dintre staţiile Dej Călători şi Dej Triaj, circulaţia trenurilor fiind reluată pe ruta directă începând cu ora 15.00.

Lucrări de reparaţii la podul CF de la Km 0+658 care au avut drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de siguranţă în traficul feroviar s-au finalizat cu 2 zile înaintea termenului stabilit (2 iunie 2016), trenurile de călători fiind înscrise pe traseul normal, fără deviere prin Hm Căşei, începând de marţi, 31 mai 2016, de la ora 15.00.

Pentru obţinerea informaţiilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul TRENUL MEU care oferă date exacte despre poziţia unui tren aflat în circulaţie, program care poate fi accesat direct la adresahttp://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau de pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul INFO CĂLĂTORI/TRENUL MEU.

......................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Declaraţia Reţelei CFR