DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

CFR SA a redeschis circulaţia feroviară pe segmentul Valea Seacă-Fărăoani

Bucureşti, 03 iunie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis în cursul nopţii circulaţia feroviară pe relaţia Valea Seacă-Fărăoani, secţie acoperită de ape în cursul zilei de 2 iunie. La această oră, ambele fire de circulaţie sunt operaţionale.

Traficul feroviar rămâne restricţionat însă în central ţării între staţiile Ghimeş şi Lunca de Mijloc, unde podeţul feroviar a fost inundat şi este încă acoperit de ape, dar aici se asigură continuitate în trafic prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto.

Singura secţie feroviară închisă traficului, până la retragerea apelor, este segmentul cuprins între Adjud şi Pufeşti unde linia de cale ferată este acoperită de ape pe o distanţă de 600 de metri.

Pentru obţinerea informaţiilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul TRENUL MEU care oferă date exacte despre poziţia unui tren aflat în circulaţie, program care poate fi accesat direct la adresahttp://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau de pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul INFO CĂLĂTORI/TRENUL MEU.

Călătorii sunt rugaţi să solicite operatorilor de transport feroviar informaţii referitoare la noul program de circulaţie în zonele afectate de inundaţii, sau să consulte informaţiile publicate de fiecare operator pe site-ul propriu.

................................................................................................................................................................................................................................

cid:image001.jpg@01D1B5CB.7E478560Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759