Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                      Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr. 17/2/236/23.06.2016

CFR SA a redeschis traficul feroviar între Telciu şi Coşbuc

Bucureşti, 23 iunie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis, începând cu ora 14,30 circulaţia feroviară între între staţiile Telciu – Coşbuc.

Angajaţii companiei au executat lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor s-a reluat în condiţii de siguranţă.

Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar într-un timp cât mai scurt.……………………………………………………………………………………………….……………………………………

Serviciul Comunicare Mass-Media

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici