DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/278/01.08.2016

Bucureşti, 1 august 2016

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că începând de luni 1 august 2016 şi până la finalizarea lucrărilor de consolidare a terasamentului şi de înlocuire a podeţului provizoriu de la Km 436+600, constructorul va pune la dispoziţia călătorilor mijloace auto pentru transbordare între staţiile Şibot şi Vinţu de Jos.

Constructorul care execută lucrările de consolidare şi de înlocuire a podeţului provizoriu de pe segmentul Şibot - Blandianava asigura transbordare cu mijloace auto pentru călătorii din trenurile locale şi trenurile InterRegio care leagă Capitala de vestul ţării.

În ceea ce priveşte trenurile InterRegio care circulă din vestul ţării spre Iaşi, acestea vor fi redirecţionate pe ruta Timişoara - Arad - Oradea - Cluj - Iaşi, iar trenurile internaţionale care intră în ţarăpe la Episcopia Bihor vor circula prin Oradea - Cluj - Teiuş - Braşov - Bucureşti.

CFR SA şi CFR Călători revizuiesc graficul trenurilor, astfel încât circulaţia trenurilor înscrise în această perioadă în grafic să se desfăşoare în condiţii optime. Pentru informaţii suplimentare călătorii sunt rugaţi să acceseze site-ul oficial al operatorului naţional www.cfrcalatori.ro.

Menţionăm că lucrările de consolidare derulate de CFR SA au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie prin creşterea vitezei de circulaţie şi a gradului de confort.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact CFR SA