Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr. 17/2/288/17.08.2016

Bucureşti 17.08.2016

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că începând cu ora 03,01 circulaţia feroviară a fost redeschisă pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus. Angajaţii companiei au executat lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor s-a reluat în condiţii de siguranţă.

Operaţiunea de ridicare a utilajului de cale deraiat a fost complexă şi lucrările pentru redeschiderea liniei curente au depăşit timpul estimat de intervenţie.

Circulaţia a 5 trenuri de calatori a fost afectată, acestea cumulând întârzieri de1913 minute.

Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

.......................................................................................................................................................

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA - companie care administreazăinfrastructura feroviarăpublică- desfăşoarăo activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici

Pentru descărcare, apăsaţi aici