INFO CĂLĂTORI

 

Informatii din circulaţie

Informaţiile din circulaţie sunt variabile, valabile doar pentru data şi ora solicitării lor. 

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

HARTA REŢELEI CFR

 

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/288/17.08.2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti 17.08.2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că începând cu ora 03,01 circulaţia feroviară a fost redeschisă pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Miercurea Sibiului – Apoldu de Sus. Angajaţii companiei au executat lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor s-a reluat în condiţii de siguranţă.

 

Operaţiunea de ridicare a utilajului de cale deraiat a fost complexă şi lucrările pentru redeschiderea liniei curente au depăşit timpul estimat de intervenţie.

 

Circulaţia a 5 trenuri de calatori a fost afectată, acestea cumulând întârzieri de1913 minute.

 

Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

.......................................................................................................................................................

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA - companie care administreazăinfrastructura feroviarăpublică- desfăşoarăo activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media                     

Documentul de Referinţă al Rețelei CFR

 

Document de Referinţă al Reţelei (DRR) este elaborat de CFR pentru a descrie serviciile pe care CFR le oferă clienţilor care doresc să opereze trenuri pe infrastructura feroviară administrată de CFR. 

 

DRR 2018        DRR 2019