DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/333/02.10.2016

Circulație oprită temporar pe secția CF Bicsadul Oltului-Malnaș Băi

Bucureşti, 02 octombrie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este oprită temporar între stațiile Bicsadul Oltului-MalnașBăi, unde se intervine pentru repunere pe șină a unei osii de la locomotiva trenului IR 1642. Călătorii care se aflau în trenul IR 1642 au fost preluați în jurul orei 7.00 de o altă garnitură cu destinația Brașov, respectiv București Nord.

Locomotiva trenului IR 1642, care circulă în relația Baia Mare-București Nord, a deraiat de o osie pe segmentul feroviar Bicsadul Oltului-MalnașBăi, în apropiere de stația MalnașBăi. Echipele de intervenție sunt la fața locului și desfășoară operațiuni de repunere pe șină a osiei, astfel încât circulația să fie reluată în cursul acestei dimineți.

Vom reveni cu informații actualizate pe parcursul zilei.

................................................................................................................................................................................................................................

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Imagini disponibile pe pagina de facebook https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759