DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/334/02.10.2016

Secția CF Bicsadul Oltului-Malnaș Băi redeschisă la ora 9.30

Bucureşti, 02 octombrie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că la ora 09.30 s-a redeschis circulația feroviară între Bicsadul Oltului-MalnașBăi.

Vă reamintim că în cursul dimineții, traficul feroviar a fost închis temporar între stațiile Bicsadul Oltului-MalnașBăi, după ce locomotiva trenului IR 1642 a deraiat de o osie, în apropiere de stația MalnașBăi. Călătorii care se aflau în trenul IR 1642 au fost preluați în jurul orei 7.00 de o altă garnitură cu destinația Brașov, respectiv București Nord.

După finalizarea operațiunilor de repunere pe șină a locomotive și verificarea infrastructurii feroviare, traficul a fost reluat, în jurul ore 9.30, în condiții de siguranță.

................................................................................................................................................................................................................................

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Tel. 0740.121.759

Contact cid:image001.jpg@01D209E4.BA39A860CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38