DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Lucrări pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe calea ferată, între Strehaia și Ciochiuța

Bucureşti, 16 octombrie 2016

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA informează că în perioada 17-21 octombrie 2016 pe magistrala București-Timișoara, se vor desfășura lucrări de consolidare a terasamentului căii ferate între stațiile Strehaia și Ciochiuța, la km 311+300-311-350, lucrări care au drep scop creșterea vitezei de circulație.

Pentru a asigura continuitate în traficul feroviar în perioada de execuție a lucrărilor, 7 trenuri IR/Internaționale vor fi redirecționate pe rută deviată, prin Filiași – Turceni – Tg. Jiu – Simeria – Deva – Ilia - Arad/Aradu Nou – Curtici, iar pentru alte 24 trenuri IR/Regio se va asigura transbordare auto cu 30 de autocare, pe intervalul de stații Strehaia – Ciochiuța.

Pe rută deviate vor circula trenurile: 12295, 12296, 12272-1, 12273-2, 13208, 12725 și 13257.

Transbordare auto se va asigura pentru călătorii din trenurile:  13201, 13231, 13222, 13212, 13204, 13214, 12692, 12992,12891,12591, 12891, 13203, 12691, 12791,12792, 12590, 13205, 13215, 13218, 13228, 12774, 12990, 12825, 12793.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului feroviar din stații, să acceseze site-ul oficial al operatorului național www.cfr.calatori.ro  sau să apeleze numărul de telefon 021/9521.

Menţionăm că lucrările de consolidare derulate de CFR SA au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de călătorie prin creşterea vitezei de circulaţie şi a gradului de confort.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759