Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                      Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr. 17/2/342/17.10.2016

Întârzieri în circulaţia trenurilor pe raza SRCF Craiova, Iaşi, Galaţi

Bucureşti, 17 octombrie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 04,40,circulaţia feroviară este întreruptă temporar (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între staţiile CF Valea Sadului – Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului ) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de înlăturare a copacilor căzuţi şi de remediere a liniei de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

Până la remedierea defecţiunii trenurile de călători sunt oprite temporar în gările de pe traseu şi vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie, fiind afectată circulaţia trenurilor pe raza SRCF Craiova, Iaşi şi Galaţi. Momentan patru trenuri de călători se află în această situaţie şi anume: R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A.  îşi  cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi  recomandă publicului  călător  ca înainte  de  efectuarea  călătoriei  să  solicite informaţii  despre  eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………

Serviciul Comunicare Mass-Media