Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                               Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr. 17/2/350/20.10.2016

Circulaţia trenurilor între Mediaş şi Copşa Mică întreruptă temporar din cauza unor obuze neexplodate descoperite lângă calea ferată

Bucureşti, 20 octombrie 2016

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei zile, începând cu ora 12 circulaţia feroviară este întreruptă temporar pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile CF Mediaş – Copşa Mică. Măsura a fost luată de autorităţi (Comandamentul operaţional ISU Sibiu şi Prefectura Sibiu), după ce, în zona comunei Târnava, aproape de calea ferată au fost găsite, în timpul unor lucrări de reabilitare a infrastructurii feroviare, 4 obuze neexplodate. Echipele de pirotehnişti ISU Sibiu se află la faţa locului şi desfăşoară acţiuni specifice acestor situaţii.

Până la finalizarea operaţiunilor de înlăturarea a obuzelor de lângă calea ferată şi reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă, 2 trenuri de călători IR sunt oprite temporar în staţiile CF Mediaş (IR 1745) şi Copşa Mică (IR 1746), iar pentru călătorii din trenurile locale (Regio) se asigură transbordare auto pe relaţia Copşa Mică – Mediaş.

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A.  îşi  cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi  recomandă publicului  călător  ca înainte  de  efectuarea  călătoriei  să  solicite informaţii  despre  eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………

Serviciul Comunicare Mass-Media

Declaraţia Reţelei CFR

Dacă doriţi să vizualizaţi Documentul de referinţă al reţelei CFR, sau orice document publicat în legătură cu acesta, apăsaţi aici