DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/353/27.10.2016

Peroanele din staţia CF Buzău intră în reparaţii

Bucureşti, 27 octombrie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA începe programul de reparaţii în staţia CF Buzău, constructorul preia astăzi amplasamentul pentru demararea lucrărilor la peroane, copertină, treceri pietonale şi trepte de acces tunel pietonal.

Programul include lucrări de reparaţii la:

- peronul 3, aferent liniilor 4 şi 5 prin refacerea umpluturilor, stratului suport şi realizarea stratului de uzură (270 ml) din pavele prefabricate de beton, astfel încât să se asigure un nivel al peronului de +25cm.

- peronul 2, aferent liniilor 2 si 3, unde se va turna un strat de asfalt negru (270 ml) în grosime de 5 cm, pe toata lungimea cuprinsă între trecerile la nivel pietonale de la capetele peronului.

- copertina de la peronul 2

- trecerile la nivel peste liniile 1,2,3 şi 4

- treptele de acces la/de la peronul 2 din/în tunelul pietonal.

Lucrările sunt executate de SC CF SA Câmpulung Moldovenesc, iar valoare contractului este de 899.855,77 lei, sursa de finanţare fiind asigurată fonduri proprii ale CFR SA. Finalizarea lucrărilor este programată pentru luna februarie 2017, cu extindere până în luna iunie 2017, în situaţia suspendării lucrărilor în perioada conventională de timp friguros 15 noiembrie – 15 martie, în conformitate cu prevederile normativului C 16/84).

Menţionăm că lucrările de reparaţii care încep în staţia CF Buzău au drept scop îmbunătăţirea serviciilor publice oferite călătorilor.

................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu Mass-Media

Tel. 0740.121.759